Burza Wroclav
Pravidla fóra
Nedaří se Vám něco sehnat? Zeptejte se, možná to někdo z nás už někde viděl.
Nedaří se Vám něco sehnat? Zeptejte se, možná to někdo z nás už někde viděl.
- bobanbob
- Kontaktovat uživatele:
Burza Wroclav
Zdravím.
mám tu tip pro lidi co shání ND na M-72-- K-750-- dněpry a uraly.
zde je odkaz na stránky pořadatele burzy ve wroclavy s letošními termíny http://oldtimerbazar.pl/oldtimerbazar/terminarz-2011.
Pro představu nové kovové výfuky včetně kolen na K-750 "doutníky " 2700.Kč nerez leštěný 3500Kč
Tlumiče nastavitelné fungl nové ve voskovím papíru 900 až 1200Kč kus . podle prodejce .
ZAdní světlo K-750 200Kč +60kč guma
Takže komu se nechce podporovat ty zloděje v chotusicích a podobně tak ví kam má jet .
Platí se tam vstupné v přepočtu 7O Kč.
burza je zde - http://maps.google.cz/maps?q=Gie%C5%82d ... 0&t=h&z=15 lepší je tam být už v 8:00 ráno protože kolem 10:00 už je tam moc lidí
mám tu tip pro lidi co shání ND na M-72-- K-750-- dněpry a uraly.
zde je odkaz na stránky pořadatele burzy ve wroclavy s letošními termíny http://oldtimerbazar.pl/oldtimerbazar/terminarz-2011.
Pro představu nové kovové výfuky včetně kolen na K-750 "doutníky " 2700.Kč nerez leštěný 3500Kč
Tlumiče nastavitelné fungl nové ve voskovím papíru 900 až 1200Kč kus . podle prodejce .
ZAdní světlo K-750 200Kč +60kč guma
Takže komu se nechce podporovat ty zloděje v chotusicích a podobně tak ví kam má jet .
Platí se tam vstupné v přepočtu 7O Kč.
burza je zde - http://maps.google.cz/maps?q=Gie%C5%82d ... 0&t=h&z=15 lepší je tam být už v 8:00 ráno protože kolem 10:00 už je tam moc lidí
Re: Burza Wroclav
Do Chotusic už nepojedu.Sice ,už se neplatí za parkování,ale zase zvedli vstup z 50kč na 100kč za osobu.Takže,když si spočítám ještě cestu atd..Tak si to radši objednám jinde a nebyl ani problém s výměnou dílů atd.
Ural M66 rv.1972
bez hnané sajdy.
bez hnané sajdy.
a jak se tam plati českyma nebo zlotky či eura
do chotusic to mam skoro 300km a wroclaw jen 200takže v zaři určitě pojedu
jo a da se tam třeba nahodou něco sehnat na jawy
do chotusic to mam skoro 300km a wroclaw jen 200takže v zaři určitě pojedu
jo a da se tam třeba nahodou něco sehnat na jawy
- bobanbob
- Kontaktovat uživatele:
české neberou
euro ano ale okradou tě
nejlepší jsou zloty .. jo hlavně neměnit na čáře mají tam kurz alá zlodějina
na jawy jsem tam toho moc neviděl spíš celé kusy nebo vraky . sem tam nějaký blatník atd.
ale třeba za motor na fychtla chtěl v přepočtu 1200 Kč. měl sem sto chutí mu dát lepáka
euro ano ale okradou tě
nejlepší jsou zloty .. jo hlavně neměnit na čáře mají tam kurz alá zlodějina
na jawy jsem tam toho moc neviděl spíš celé kusy nebo vraky . sem tam nějaký blatník atd.
ale třeba za motor na fychtla chtěl v přepočtu 1200 Kč. měl sem sto chutí mu dát lepáka
U nás se zlotý shánějí těžko, skoro nikde je nevedou. Ale v české spořitelně se dají celkem pohodlně objednat v potřebném množství.
M-72, 1952
Kdyby se někdo ze Zlínska chystal na Wroclav, tak by se dal udělat skupinový výlet. Mám v autě 7 míst. Nebo popř někdo po trase Zlín - Ostrava přes Vsetín. Já bych jel určitě.
Asi MT09.
Nemůžeš? Přitvrď si a nastup!!
Nemůžeš? Přitvrď si a nastup!!
hoj fšichni....
Potvrdí mi prosím někdo termín konání Burzy ve wroclavi???
Koná se opravdu v Neděli 25.9 2011???
Chtěl bych vyrazit, ale nerad bych tam jel jen tak...
Dík za info...
Potvrdí mi prosím někdo termín konání Burzy ve wroclavi???
Koná se opravdu v Neděli 25.9 2011???
Chtěl bych vyrazit, ale nerad bych tam jel jen tak...
Dík za info...
DNĚPR 11-1974, DNĚPR19-1993,3ks M72-????, a spousta dalších samohybných vejhyklů
podle data konani předchozych burz ve wroclavy byly vždy v neděly
je to divne ale asy to tak bude
je to divne ale asy to tak bude
- bobanbob
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak byl jste tam někdo ???
Já jo. koupil jsem si fungl nové karbce K-302 určitě to jsou nějaký repliky sice zdařilý na oko .ale jsem zvědav jestli to na ně bude vrčet .
Já jo. koupil jsem si fungl nové karbce K-302 určitě to jsou nějaký repliky sice zdařilý na oko .ale jsem zvědav jestli to na ně bude vrčet .
ja kupoval pneu
koupil sem uralshiny chtěl za jednu 200zlotek a le nakonec sem dal za 3kusy 550 takže to vychazy asi 1063za kus
taky dobry
pak sem kupil žarovky a nějake gumy a lanka atd celkem sem tam nechal kolem4500kč
ale přiště chci jet zas i ktřeba jen tak načumendu
koupil sem uralshiny chtěl za jednu 200zlotek a le nakonec sem dal za 3kusy 550 takže to vychazy asi 1063za kus
taky dobry
pak sem kupil žarovky a nějake gumy a lanka atd celkem sem tam nechal kolem4500kč
ale přiště chci jet zas i ktřeba jen tak načumendu
- bobanbob
- Kontaktovat uživatele:
Já tam nechal 10 000Kč a doufám že už tam nepojedu