Dotaz
Pravidla fóra
Nedaří se Vám něco sehnat? Zeptejte se, možná to někdo z nás už někde viděl.
Nedaří se Vám něco sehnat? Zeptejte se, možná to někdo z nás už někde viděl.
Re: Dotaz
Všechno má svého kupce, jen je to otázka ceny a doby. Když dokážeš být cenově zajímavý přes vysoké náklady na dopravu, tak si myslím že by to šlo. Nicméně představa některých lidí, že sem dotáhnou šrot, trochu to přejedou stříkací pistolí a prodají za velké peníze je brzy odsouzena k neúspěchu. Vozit a prodávat v dovezeném stavu za dobrý peníz je myslím to co tu zatím chybí.
Přesně jak říká Jirka-MT9, to je to, co tu chybí.. a nejen jako prodej celých strojů, ale taky náhradních dílů, které tyto stoje, řekněme si to rovnou neustále potřebují. Takže myslím, že poptávka by tady byla a spousta lidí by ji ocenila
protože je pravda, že tady v tom je díra na trhu, a věci se opravdu musí dovážet, ze zahraničí.
já sám jsem už na poštovném nechal hezkou kupu peněz, protože v česku opravdu nikdo takový není co by nabízel potřebné díly a slušnou cenu..
já sám jsem už na poštovném nechal hezkou kupu peněz, protože v česku opravdu nikdo takový není co by nabízel potřebné díly a slušnou cenu..
M-72
- bobanbob
- Kontaktovat uživatele:
znám jednoho člověka který obchodoval s M-72 a K-750 . vozil je sem s polska docela ve velkém prodával je tak jak je koupil . ted už se to prý moc nevyplatí poláci už znají cenu kterou jsou češi ochotni dát a podle toho taky prodávaj.
a nebo to je moc daleko od hranic .
ted už vozí jen když sežene něco za rozumku a díly z Wroclavské burzy
a nebo to je moc daleko od hranic .
ted už vozí jen když sežene něco za rozumku a díly z Wroclavské burzy
Ahoj, myslím že je to v tuto dobu dobrý nápad a snad i trefa do černého. Když vyrazíš 6x ročně do Chotusic, necháš tam 600 peněz na vstupným a nakoupíš na ruse drahé věci a kolikrát nekvalitní, tak se Ti vyplatí možná vyrazit jednou do roka do Wroclavi a nakoupit rozumě. O dílech na jiné moto JAWA a pod. nemluvě. Prodejci v Chotusicích nevědí co by si za věci řekli a mezi sebou se baví o tom že nikdo nekupuje a ještě se tomu diví! Těch pár rozumných prodejců zanedlouho odradí cena za prodejní místo. V Chotusicích sice poláci s dílama na ruse jsou ale ve srovnání například s polským aukrem Allegro je to také trochu jinde, také vědí za kolik mají v čechách prodávat. Jen zůstává otázka kolik je u nás dněprů a uralů a jaká by byla poptávka. Když by byla ale nabídka rozumná a cenově výhodná než v Chotusicích tak by možná zájemci nakoupili v tvém e-shopu, aukru a inzercích, nemuseli se trmácet do Wroclavi a kupovat draze v Chotusicích. Internet dává velkou možnost pohodlného nákupu a klidného výběru dílů. Mimochodem konkrétně oproti Allegru je naše Aukro na díly pro ruse velmi velmi chudé. Není na internetu žádný e-shop s díly na m72, k750,MT apod. Chtělo by zkusit poptávku, rozjet nejprve www stránky nebo e-shop s díly jako jsou lanka, těsnění, žárovky, siletbloky, spojky a takové podobné věci a tam dát nějaký dotazník o jaké díly by byl zájem. Bylo by to určitě alespoň malé vodítko čím začít ve větším. Také jestli máš rusa tak víš v čem se pořád hrabeš a jaké věci potřebuješ. No a na závěr, dnes jsem například koukal na Allegro a byl tam diferák s náhonem na side a uzávěrkou za cca 750 zlotých. Za cca 3500,-Kč ho u nás nekoupíš. No škoda že tato věc není na českém Aukru kup teď 4000,-. Kdo by z Vás ho koupil?
Ahoj Karlos
Ahoj Karlos
no mě se náhodou na aukru podařilo koupit "hranatou" nádrž na Dněpra 650 za 120kč,asi neteče a vevnitř není zrezlá,budu jí dávat místo kapkovité,co mám ted,ale časem budu kupovat karburátory K-68,oko na uchycení side,bezkontaktní zapalování,věci do přední vidlice,to jsou věci jen o kterých vím,co mě čeká v motoru,to netuším,ale zatím jede.
Když jsem to sledoval naposled, spousta bazarníků tu prodávala Dněpry a Uraly z východu. V různém stavu za různé ceny, vždy bez přihlásitelných papírů. Některé kousky prodávali velmi dlouho a možná je dodnes nikdo nekoupil. Dnes se lidé nenechají tak snadno nachytat, tak si například zjistí, že Dněpr z roku 1990 s Ukrajinskými papíry nejde v čechách žádným způsobem přihlásit a to ani na veteránské značky. A protože platné české papíry téměř sehnat nejdou, nebo za astronomickou cenu, tak je ten stroj k ničemu. Káčka a eMky jdou takhle asi dobře prodávat, protože ty se přihlašují na zelené značky.
Asi jediný chybějící článek na trhu je někdo, kdo by sem nejen vozil Dněpry a Uraly 650 z Polska a Pobaltských států, ale kdo by je před prodejem také dokázal přihlásit na české papíry. Aby to ale bylo vůbec nějak možné, musel by to nejdřív někdo v Litvě nebo jiném státě EU přihlásit na tamní papíry.
Asi jediný chybějící článek na trhu je někdo, kdo by sem nejen vozil Dněpry a Uraly 650 z Polska a Pobaltských států, ale kdo by je před prodejem také dokázal přihlásit na české papíry. Aby to ale bylo vůbec nějak možné, musel by to nejdřív někdo v Litvě nebo jiném státě EU přihlásit na tamní papíry.
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)
Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
Michal "Potápka" :-)
Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
jak bylo řečeno,motorky by asi nešly,navíc po Dněprech už takový hlad není,já jsem koupil 650/16 za 58000,- a prodejce říkal,že je v inzerci cca 3 měsíce a psal jen jeden člověk a to jsem byl možná já,v tu dobu s nedostatkem peněz.Navíc se v inzerci dost opakují na CZ TP v celkem ucházejícím stavu při ceně cca 50 000,-.Já bych se raději zaměřil na nové nebo použitelné náhradní díly,každopádně na zbohatnutí to není,Dněprů u nás tolik zase není.