Army burza

Nevíte kde něco speciálního sehnat? Podařilo se vám něco špatně sehnatelného koupit, nebo jste to zahlédli?
Pravidla fóra
Nedaří se Vám něco sehnat? Zeptejte se, možná to někdo z nás už někde viděl.
Dněprák

Army burza

Nový příspěvek od Dněprák »

V Litoměřicích na výstavišti Zahrada Čech probíhá velká burza vojenských věcí. Oblečení, zbraně, baťohy atd.
hipik634-750

Re: Army burza

Nový příspěvek od hipik634-750 »

oni to tam zas nejak moc levny nemaj, spis normalni ...
-------------
КM3 К-750М р.1967 Хиппр - уникальная передвижная мастерская
Jawa 634 boeing r.1973 Bojing
Jawa 559/18 sport r.1964 Bílá
Jawa 353 r. 1956 vráček
---
місцевий VIP
Trambus

Nový příspěvek od Trambus »

celkově mi ty vojenský hadry připadají dost drahý, ale jsou kvalitní, viz moje kalhoty v.95 který tahám už neskutečně dlouho. Spíš mi vadí, že některé krámy do toho míchají vietnamské maskáče a trika, kde je kvalita úplně někde jinde, to známe všici... nebo máte někdo nějaký tip na dobrej armykšeft?
kunak

Nový příspěvek od kunak »

Trambus píše:celkově mi ty vojenský hadry připadají dost drahý, ale jsou kvalitní, viz moje kalhoty v.95 který tahám už neskutečně dlouho. Spíš mi vadí, že některé krámy do toho míchají vietnamské maskáče a trika, kde je kvalita úplně někde jinde, to známe všici... nebo máte někdo nějaký tip na dobrej armykšeft?

za sebe můžu doporučit DD army, poměr cena výkon dostačující, jsou to sice vesměs anglický vojenský hadry, ale použitelný.
Mám od nich goretexový kanady, kompletní maskáče (letní i zimní) taktický doplňky a goretex maskace s velkou bundou na motorku.
http://www.ddarmy.cz/
Odpovědět