cívka kulata maluch

Nevíte kde něco speciálního sehnat? Podařilo se vám něco špatně sehnatelného koupit, nebo jste to zahlédli?
Pravidla fóra
Nedaří se Vám něco sehnat? Zeptejte se, možná to někdo z nás už někde viděl.
fapeko
Kontaktovat uživatele:

Re: cívka kulata maluch

Nový příspěvek od fapeko »

pavel3.0.9 píše:Kondenzátor sem menil za nový,odpor kladivka sem taky meril 0ohmu.Napeti na beterce (je rok stara) mam 6v pri sepnuti mereno na kladivku 5,8V(pred tim sem mel problem s prechodovým odporem ve spinacce,to padalo az na 3v).Proste se mi to zda dost divny,to same mi delalo i na ten origos bezkontakt.
No a nemaš náhodou odrušene bodky(fajfky) a aji svíčky dohromady ??
Dněpr moto servis Ostrava
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
Mira3.0.9
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Mira3.0.9 »

zkousel sem jak fajfky odrusene tak neodrusene,svicky 15y,15yc.V sobotu jsem byl na srazu veteranu a Ural chodil jako hodinky.Myslim,ze to bylo hlavne tím,ze bylo 20stupnu a ne 30+.
Ural M66 rv.1972
bez hnané sajdy.
bert

Nový příspěvek od bert »

Ja jsem si koupil na Kacko 6V modul STS-116N od teto firmy http://www.elektronika-motocyklowa.pl/m ... _ural.html jezdim s puvodni civkou a je z lepsi oproti puvodnimu, pry se k tomu daji pripojit i civky na 12V, uvazuji o dvouvyvodove z malucha
K-750M
stavba M72
Mira3.0.9
Kontaktovat uživatele:

Tak už jsem cívku sehnal.O tom modulu jsem přemyslel.Dal by se sehnat i u nás?z polska sem jeste nikdy nic nekupoval.Radsi bych se vyvaroval ty elektroniky.Tak me dneska napadlo,jak vyresit muj prolem.Oddelit 6v okruh pro sviceni a zapalovani bych krmil z 12V autobaterie umistenou v sajde,ktera by se nedobijela.Jen je otazka kolik tak zere to zapalovani a kolik bych ujel na tu autobaterii.Zkousel jste to nekdo?Dneska sem meril odber zapalování je cca 1-2A jeste jsem nasel http://allegro.pl/pradnica-m-72-k-750-u ... 96703.html jen je otazka jestli by to pasovalo domého bloku.
Ural M66 rv.1972
bez hnané sajdy.
Dneprstein

Nový příspěvek od Dneprstein »

V dobách, kdy mě trápilo dobíjení jsem jezdil na autobaterii (44 Ah). V pohodě jsem na to ujel 100km a to mi to krmilo brzdovky, blinkry, kontolky a občas i světla (ty jsem zapínal dle potřeby - někdy jen obrysovky, někdy všechno)...
bert

Nový příspěvek od bert »

pavel3.0.9 píše:Tak už jsem cívku sehnal.O tom modulu jsem přemyslel.Dal by se sehnat i u nás?z polska sem jeste nikdy nic nekupoval.Radsi bych se vyvaroval ty elektroniky.Tak me dneska napadlo,jak vyresit muj prolem.Oddelit 6v okruh pro sviceni a zapalovani bych krmil z 12V autobaterie umistenou v sajde,ktera by se nedobijela.Jen je otazka kolik tak zere to zapalovani a kolik bych ujel na tu autobaterii.Zkousel jste to nekdo?Dneska sem meril odber zapalování je cca 1-2A jeste jsem nasel http://allegro.pl/pradnica-m-72-k-750-u ... 96703.html jen je otazka jestli by to pasovalo domého bloku.
U nás asi těžko, Já to kupoval přímo v tom obchodě v Polsku, ten majitel moc Česky neuměl, ale trošku mu bylo rozumět. Spíš mě zajímá životnost toho modulu ale to ukáže až čas. Popřípadě jestli by bylo problém něco podobného vyrobit i u nás?
K-750M
stavba M72
Mira3.0.9
Kontaktovat uživatele:

Myslím,že ten modul bude něco na bazi tohoto Výkonový spínač VS v.2, http://ebornik.wz.cz/zapalko.htm ,Což by nebyl problém.Jen jsme procházel dost diskuzi,kde tento zpusob moc nedoporucovali.Sice je pravda,že kladívko neni namáhane proudem,ale na kladívku vznikaji oxidace,ktere se normalne "opali".I v názorech na jiskru se to dost lisi diky saturaci tranzistoru atd.Proto asi zatim to vyresim tou autobaterii,ta by mela to zapalovani ukrmit bez problemu i na delsi cestu.
Ural M66 rv.1972
bez hnané sajdy.
Mira3.0.9
Kontaktovat uživatele:

tak jsem to dneska vyzkoušel a zda se ze to maka dobre.Motor bezi pravidelne,nestrili,nekucka a svicky zatim drzi,ale preci jen neni 30stupnu.
Ural M66 rv.1972
bez hnané sajdy.
bert

Nový příspěvek od bert »

Jsem se po dlouhém čas projel na stroji a jízda celkem v pohodě, S tým modulem mě to startuje daleko lepší jak bez něj i chod motoru je lepší, zatím jen mohu doporučit.
K-750M
stavba M72
Odpovědět