Ceny v čechách...

Nevíte kde něco speciálního sehnat? Podařilo se vám něco špatně sehnatelného koupit, nebo jste to zahlédli?
Pravidla fóra
Nedaří se Vám něco sehnat? Zeptejte se, možná to někdo z nás už někde viděl.
Jarda

Re: Ceny v čechách...

Nový příspěvek od Jarda »

jak to,vždyt má kliku lisovanou ne?To se jako rozlomí vejpůl jak u Dněpra??? :o :cry: :o :cry: :? :?
Dneprstein

Nový příspěvek od Dneprstein »

Pokud ta klika vibruje, tak jí nezachrání, ani když je lisovaná...
Jarda

Nový příspěvek od Jarda »

no jo,to je špatné zjištění,jsem myslel,že je ten Ural o dost lepší zpracován....
Dneprstein

Tak u Uralu odpadá problém s tím, když je klika špatně odlitá a špatně nabroušená. Zbytek je víceméně stejný...
Vici

Nový příspěvek od Vici »

Tak taky přidám trošku do mlýna....koupil jsem Mku v roce 2008 jako hromadu dílů za 40 kolíků. Dneska jsem tam skoro za 140 kolíků a doufám, že do 150 kolíků se nakonec vlezu. Je ale pravda že na té motorce se dělalo snad absolutně vše .... A je mi jasné že ikdyž nepočítám svůj čas, energii, projeté km atd. a chtěl bych ji prodat za 150 kolíků tak mi všichni označí za zloděje a zlatokopa. Ale nechci :D
Pokud by to někoho zajímalo, mohu poslat podrobný XLS soubor asi se 300 řádky kde mám vše pečlivě zapsáno a na konci sečteno. A věřte, že když jsem to sečetl tak jsem se taky hodně divil.
Ale je pravda že pokud tomu někdo dá štětkolak a prohlásí to za moto po renovaci a chce za to nesmysl, je to lumpárna....
M-72, 1952
Dneprstein

A to je právě ten problém... Jednak borci co prodávaj "štětkolak" jako motorku ve stavu 1A. Druhak, s prominutím, pitomci, kteří, bo viděli u Litevců někde něco za 12 tisíc, prohlásí, že větší cenu to rozhodně nemá... No a pak to za těch 12 koupí, ujedou s tím pár kiláků (kdo ví jestli) a pak se diví, kolik je do toho potřeba nasypat, aby to aspoň trochu fungovalo... A pak ještě trousí poznámky, že je to prostě šmejd, protože oni pod tím leží furt a ještě se nesvezli... :D
Mira3.0.9
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Mira3.0.9 »

souhlas s Dneprsteinem:-) a je jasný,že cenu kazí.Já třeba měl celkem zachovalej kousek,ale aniž bych sáhal na motor(snad je ok) tak už teď sem do toho dost nacpal a ještě se nesvezl,ale nedělám to na kšeft,ale pro sebe.Proto sem radsi koupil vrak,nez bych si koupil po "renovaci" stroj za 70tis a pak se ukáže x problému a budu jen nadavat jakej je to křáp.Takhle to vyjde asi na víc,ale vím co jsem udělal a jak.
Ural M66 rv.1972
bez hnané sajdy.
Dan

Nový příspěvek od Dan »

Vici - To jsi fakt už do toho dal 100000,-? Dávám taky do kupy takovou hromadu šrotu.Nedávno jsem to tak nějak sčítal a taky jsem se divil .Docela bych se pro zajímavost koukl na ten tvůj rozpis.
Dněpr MT 10
Vici

Nový příspěvek od Vici »

Pošli mi na sebe přes SZ mail a pošlu ti to...
M-72, 1952
Dan

Nový příspěvek od Dan »

Vici - Posílal jsem ti přes SZ ten mail.Došel ti?
Dněpr MT 10
Vici

Nový příspěvek od Vici »

Jo, došel. Nějaký den jsem se sem nedostal. Právě jsem ti ten soubor poslal. Tak se nelekni až to otevřeš, je to hodně podrobný :)
M-72, 1952
Dan

Nový příspěvek od Dan »

Tak koukám žes postavil skoro novou motorku.Taky si to tak nějak eviduju,tuhle jsem to sčítal a už mi to tam pěkně naskakuje.
Dněpr MT 10
Vici

Nový příspěvek od Vici »

Proto tomu říkám renovace :) Ikdyž je pravda, že renovace formou štětkolaku by byla rychlejší a levnější :)
M-72, 1952
Odpovědět