dnes mi přišel druhý balík z Ural Zentrale.
V mém prvním balíku mi mimojiné dorazil i pásek na baterku. Čekal jsem, že to bude alespoň originál hulvátsky zrepasovaný díl. Dostal jsem tenoučký kouskek plechu, ke kterému byl přibodován kus zploštělé závitové tyče. To by ještě bylo fajn, ale vzal jsem to do ruky a ta závitovka mi zustala mezi prsty... rozpadlo se to vlastní vahou... Očividně technologa výroby dělá retardované 10ti leté dítě, protože barvou zablitá závitová tyč a barvou zablitej pásek byly k sobě přibodovány až po nabarvení!!!
A já hlupák si objednal znova... Tentokrát to bylo dražší, objednával jsem talíř + hrušku a nějáké přísluenství na sidecaru. Přišlo to za dva dny od objednání, a po rozbalení jsem se nestačil divit... Talíř má zuby sice asi nové, ale díry na kolíčky a šrouby jsou z nějákého důvodu olámané (jestli se jim něják hryzal vrták nebo se to snažili vrtat až po tepelném upravení, cementování??). A nakonec to nejhorší - hruška, co mi s tim přišla, přidrátovaná k talíři, má sjetější a omačkanější zuby než ta, kterou jsoum po koupi dněpra vyndal z rozsypaného diferáku. Očividně se nejedná o nejáké ruční doobroobování ve fabrice, protože i díra na klínek je podrápaná a do*ebaná od někoho, kdo to neuměl rozlisovat...
Pak tedy ještě matice na rezervu, která mi s tim taky přišla, se mi rozpadla v ruce, protože byla svařena struskou a ne železem, a následně opět zeblita hnusnou barvou. Plechová krytka na kardanový kloubek tentokráte nabodován hezky, ale brutální (5mm) otřep a opět poblito...
Vracím se k www.dnepr.cz, maximálně k Polákům. Ural Hamburg jsem ještě nezkoušel, a uplně nejlepší nakupování bylo ve Zloníně na burze, kde jsem vyloženě vybíral špatné kusy, omlátil jsem je polákovi o hlavu a pak mu ještě málem plivnul na botu, když mi dal cenu 1500,- za jedny originál ložiska do kola
Omlouvám se za své vyjadřování, asi si za to můžu sám... Co si o tom myslíte, co mi doporučíte, zkoušeli jste někdo reklamovat?