Pánve ojnice MT11
Pravidla fóra
Nedaří se Vám něco sehnat? Zeptejte se, možná to někdo z nás už někde viděl.
Nedaří se Vám něco sehnat? Zeptejte se, možná to někdo z nás už někde viděl.
-
Jirka veteran
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pánve ojnice MT11
Máš svůj názor a za tím si stojíš, to také není k zahození a já Ti přeju aby Ti to vyšlo. Je zajímavá jedna věc, a to že když praskne klika( a teď nemám na mysli pouze Dněpra protože s ním zkušenosti nemám), tak se to stane většinou při volnoběhu, málokdy to je při zatížení v otáčkách, to spíše praskne ojnice nebo její šroub. Když takhle praskne nebo napraskne klika poznáš to podle takových dutých rázů ne jasný kovový zvuk, a začne vibrovat motor ne moc, podobné je to když klepe ojnice jen ten zvuk je trochu jasnější( mluvím o ojnicích s kluznými ložisky). Takže když praskne klika většinou to nerozbourá blok tak jako prasklá ojnice.
-
MOTOCENTRUM CB
- Kontaktovat uživatele:
"Jirka veterán" máš pravdu, ale on ji nechce, neb má svojí.
jako vždy jsou problémem vibrace a protože jsem taky veterán tak mi azbuka nevadí. Sověti už to vyřešili po jejich, tak nějak po soudružsku https://www.youtube.com/watch?v=RU6zfG9hhls - no a s našima západníma možnostma je to docela jednoduché.
MG
jako vždy jsou problémem vibrace a protože jsem taky veterán tak mi azbuka nevadí. Sověti už to vyřešili po jejich, tak nějak po soudružsku https://www.youtube.com/watch?v=RU6zfG9hhls - no a s našima západníma možnostma je to docela jednoduché.
MG
opravy sovětské techniky se zaměřením na Dněpr, Ural, T34-55M
-
Jirka veteran
- Kontaktovat uživatele:
Ovšem, ale jako vše i tyhle možnosti stojí peníze a to se jaksi našinci nechce dát, i když odměnou je krásný vyvážený chod motoru. Rusové jsou boží, poradí si se vším a po svém.https://www.youtube.com/watch?v=zWGkTSzl9NM
já bohužel v ruštině nerozumim skoro ničemu, ale podle toho jediného skova, které jsem zřetelně zaslech (центрифуга-odstředivka) to bylo nějaké vylepšení vyvážení, nebo co??
-
jirka.veteran
Nevím na který příspěvek reaguješ, ale je to napsáno přímo v nazvu-balancirovka kolenvala.......tedy vyvažování klikového hřídele v domácích podmínkách. Tedy to doma vyzkousej podle těch videií ( a je jich tam mnoho) a bude ti to jasne.
Třeba na to taky jednou dojde, reagoval jsem na to první video. Ale to už jsou takové větší machrovinky, já zatim budu rád, když to pojede jak má. Každopádně to vypadá jako zajímavý nápad.
-
MOTOCENTRUM CB
- Kontaktovat uživatele:
Pouze nevidíš jak ti sověti jsou zkušení a znalí problému a proto to nepojede jak má.
70 let života s německým darem a tisíc km bahna na všechny strany od tebe těžko nahradíš.
MG
70 let života s německým darem a tisíc km bahna na všechny strany od tebe těžko nahradíš.
MG
opravy sovětské techniky se zaměřením na Dněpr, Ural, T34-55M