M72/ BMW r.71 Gespann
Pravidla fóra
Nedaří se Vám něco sehnat? Zeptejte se, možná to někdo z nás už někde viděl.
Nedaří se Vám něco sehnat? Zeptejte se, možná to někdo z nás už někde viděl.
M72/ BMW r.71 Gespann
Dněpr moto servis Ostrava
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
Re: M72/ BMW r.71 Gespann
Zdravím vás soudruzi,
Toto je příležitost pro ty z vás, kteří koupili Emku za účelem úprav, aby z toho vzniklo bmw.
Jestli někdo za tímto účelem Emku chce koupit, nebo ji za tímto účelem přestavby má, pak neváhejte. Není to špatná cena za tento M-72/BMW, aby výsledná přestavba trochu vypadala, tak to je schopno pojmout daleko daleko více peněz než je ve výše uvedeném inzerátu.
Takže Emky nepředělávejte, kupte si tento stroj a Emku raději prodejte dál, ať nevznikne zbytečně další bastl.
jinak odkaz je prezentován v sekci Černý Trh, nebo zde: http://www.armyburza.cz/inzerat/bmw-r71-gespannm72
Toto je příležitost pro ty z vás, kteří koupili Emku za účelem úprav, aby z toho vzniklo bmw.
Jestli někdo za tímto účelem Emku chce koupit, nebo ji za tímto účelem přestavby má, pak neváhejte. Není to špatná cena za tento M-72/BMW, aby výsledná přestavba trochu vypadala, tak to je schopno pojmout daleko daleko více peněz než je ve výše uvedeném inzerátu.
Takže Emky nepředělávejte, kupte si tento stroj a Emku raději prodejte dál, ať nevznikne zbytečně další bastl.
jinak odkaz je prezentován v sekci Černý Trh, nebo zde: http://www.armyburza.cz/inzerat/bmw-r71-gespannm72
M-72
- Honda Wanderer
Napsal jsi to mnohem diplomatičtěji, než jsem měl původně já. 
Don't give in without the fight!
Koukal jsem na to, jako blázen..A což udělat z BMW emku ? Bylo by to lepší? Zajímala by mne reakce emkařů, kdyby poznaly díly z BMW na motorce s nápisem M 72.Je mi líto některých dílů, které na tu motorku dal.. 
To Serpico - a jakých replik z té stavby je ti líto?
dělat z BMW M 72, to je zajímavý nápad
no ale musím se přiznat, že pár dílů z bmw mám na Emce, protože zatím nemohu sehnat origo z M72 válečných let
M-72
No já si všimnul jen šaltpáky, má tam malé dynamo s regulátorem uvnitř/a patrně tedy má kartery s malým okem z první emky/a třeba ještě něco, co se ze snímku nedá poznat. Já třeba mám start páku na konci s rýhovanou plochotou,/jako má r 12/ ale bez signatury , patrně z první emky a těch dílů je víc, kde se na první pohled nedá říci, jaký má původ. Jako u zapalování jsem si dlouho myslel, že BMW jej má obdobné jako emka, jen má jiné nápisy/neb můj BMW chopper, kterého jsem koupil byla skládačka a napr. zapalování mělo kontakty Bosch, ale na víčku nápis Bosch nebyl/ale koupil jsem origo zapalování a to je stejné jen na pohled, víčko i palec má jinou, propracovanější konstrukci např. doteků, uhlíku apod. Takže by bylo jednodušší, kdybych se vykašlal na nápisy BMW na odlitcích, které nejsou vidět a tvrdil, že je to válečná emka..
Protože rám, který mám má příčku, uřízlé vajíčko na zamykání řízení a ulomený /utržený/ držák houkačky a blatníku, tam kde to má BMW.. A co mne irituje, že třeba čísla BMW, která na některých dílech mám, jsou jiná než v katalogu BMW 71..Chtělo by to Holmese a jeho mozek..
Protože rám, který mám má příčku, uřízlé vajíčko na zamykání řízení a ulomený /utržený/ držák houkačky a blatníku, tam kde to má BMW.. A co mne irituje, že třeba čísla BMW, která na některých dílech mám, jsou jiná než v katalogu BMW 71..Chtělo by to Holmese a jeho mozek..
No kartery na té moto jsou sto pro poválka. Řadičku lze v dnešní době koupit i s deklem jako repliku i se střevy.. Tak zrovna tu start páku o které mluvíš, tak mám z Bawora
. Odlitek zapalování u prvních emek je s bmw totožný až na nálitek nápisu.
U toho tvého rámu je možné, žes koupil rám na poválku typu R-51/2, nebo 3 Tam ty rámy jsou téměř totožné s předválkou, liší se jen v detailech, je tam tuším jiná délka. Jsou totiž prodejci, kteří podobným způsobem rám schválně "znehodnotí" aby potom mohli tvrdit, že je to na předválečný typ, který je samozřejmě cennější a vyhledávanější. Jednou jsem viděl, že borec překuchal i nádrž z povál. bmw na předválku.. a pak si buď s něčím jistý, protože vlastně bmw je to pořád, že...
U toho tvého rámu je možné, žes koupil rám na poválku typu R-51/2, nebo 3 Tam ty rámy jsou téměř totožné s předválkou, liší se jen v detailech, je tam tuším jiná délka. Jsou totiž prodejci, kteří podobným způsobem rám schválně "znehodnotí" aby potom mohli tvrdit, že je to na předválečný typ, který je samozřejmě cennější a vyhledávanější. Jednou jsem viděl, že borec překuchal i nádrž z povál. bmw na předválku.. a pak si buď s něčím jistý, protože vlastně bmw je to pořád, že...
M-72
Jo, ale já ten rám koupil /vyměnil/s vyřízlým spodkem, v kterém byl motor. Někdo to vyřízl celé i s agregátem, patrně na traktůrek..