Přední kyvka na Dněpra

Nevíte kde něco speciálního sehnat? Podařilo se vám něco špatně sehnatelného koupit, nebo jste to zahlédli?
Pravidla fóra
Nedaří se Vám něco sehnat? Zeptejte se, možná to někdo z nás už někde viděl.
Zuchnoff

Přední kyvka na Dněpra

Nový příspěvek od Zuchnoff »

Koupím přední kývačku na Dněpra-popřípadě kontakt na někoho kdo je vyrábí nebo výkresy na výrobu.
Rusko není stát,to je životní styl.
Zuchnoff

Re: Přední kyvka na Dněpra

to jsem viděl,ale mám strach vyrobit něco co drží přední kolo i když jsem strojař,ale už na tom lehce pracuji nám výkres a nějaký materiál,místo silenbloků mám kloubové hlavice a tlumiče z Urala
Jakub-MT9-SWD

Nový příspěvek od Jakub-MT9-SWD »

No myslím že když to bude kloudně udělaný tak se není čeho bát. Rozhodně to bude lepší než origo vidle. Ty jejich sváry :D to je běs
Davy
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Davy »

Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Zuchnoff

dík dobrá inspirace
Jura

Nový příspěvek od Jura »

Řeším taky přední kyvku na dněpra, mám známého co se tímto zabývá a vyrobí věrnou kopii. Nikde jsem zatím nenašel přesné rozměry, něco je na kolyaska.pl, na dneproletu je to zase pěkně nakresleny. Nenašel jsem ale rozměry kyvného ramene, zakótovanou spodní obloukovou výztužných mezi nosnými trubkami a nejak specifikované konusy do horních brýlí. Nezbývá mi než poprosit někoho s dněpráckou kyvkou, jestli by to byl ochoten poměřit, najde se někdo?
MV650
K750
Jura

Nový příspěvek od Jura »

Nebo někdo z okolí Olomouce, že bych si to přijel odměřit
MV650
K750
Zuchnoff

Jura píše:Řeším taky přední kyvku na dněpra, mám známého co se tímto zabývá a vyrobí věrnou kopii. Nikde jsem zatím nenašel přesné rozměry, něco je na kolyaska.pl, na dneproletu je to zase pěkně nakresleny. Nenašel jsem ale rozměry kyvného ramene, zakótovanou spodní obloukovou výztužných mezi nosnými trubkami a nejak specifikované konusy do horních brýlí. Nezbývá mi než poprosit někoho s dněpráckou kyvkou, jestli by to byl ochoten poměřit, najde se někdo?

Tak ten kužel a závit mám vyřešený-ze starých vidlic jsem uřezal asi 10 cm vložil do nich silnostěnnou trubku na ni nasadil trubku ,zavařil stočil na soustruhu,svár není vůbec poznat a vychází mezi horní a spodní brýle a i pevnost je zajištěna.
jarda_na

Nový příspěvek od jarda_na »

Jura píše:Řeším taky přední kyvku na dněpra, mám známého co se tímto zabývá a vyrobí věrnou kopii. Nikde jsem zatím nenašel přesné rozměry, něco je na kolyaska.pl, na dneproletu je to zase pěkně nakresleny. Nenašel jsem ale rozměry kyvného ramene, zakótovanou spodní obloukovou výztužných mezi nosnými trubkami a nejak specifikované konusy do horních brýlí. Nezbývá mi než poprosit někoho s dněpráckou kyvkou, jestli by to byl ochoten poměřit, najde se někdo?
Prosím už jste někde sehnaly rozměry dalších trubek? Byla by to paráda ;)
Davy
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Davy »

mam ji objednanou, az prijde, tak muzu omerit
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Davy
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Davy »

Tak dnepri orig. fungl novou predni kyvku mam na stole. Co mam zmerit? Nejlepsi by byl obrazek se slepejma kotama, ja doplnim cisla.
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Odpovědět