K-750 Číslo rámu

Dovozy, přihlašování na bílé nebo zelené značky, přestavby.
Pravidla fóra
Zveřejněte své zkušenosti s papírováním, ptejte se, jak co papírově vyřešit a zda to vůbec oficiálně jde.
Ludva

K-750 Číslo rámu

Nový příspěvek od Ludva »

Zdravím.Sehnal jsem zadáčo papíry na Káčko a mám dotaz:vím,že Káčka mají čísla rámu,ale v těchto papírech je napsáno u č.rámu B/N což zřejmě znamená bez nomera a to by měla bejt výhoda :) .Nenapadá vás někoho důvod proč to tam není napsaný?Je možný že by dělali Káčka bez vyraženejch čísel nebo jen byli líný se ohnout a opsat to?A druhý dotaz: je problém u veteránských testací,že bude jiné č. motoru nebo je to jak u klasických kde se už neeviduje?Vím že papíry k vet. značkám nejsou nutný jen si myslím,že to pak má větší šanci.Všem předem díky.
Přílohy
15062011318.jpg
Jirka-MT9

Re: K-750 Číslo rámu

Nový příspěvek od Jirka-MT9 »

Ahoj, já mám také originál ukrajinské papíry ke své MT-9 , ale při přihlašování jsem je raději zatajil, neboť pokud je přiznáš, tak se prověřuje odhlášení původním majitelem (a kde máš jistotu že to soudruh odhlásil?). Kromě toho že se prodlouží čas čekání na vyřízení riskuješ možnost, že to někdo na Ukrajině neodhlásil. Pak nastává blbá situace, protože dokud to tam majitel neodhlásí, tak ti to tady nikdo nepřihlásí. Neumím si představit komunikaci s původním majitelem a dokopání ho k odhlášení. Takže osobně radím - papíry si nechat v šuplíku, mít jen nějakou kupní smlouvu o nabytí , dělat mrtvého brouka a nechat to v klidu proběhnout. 8-) Ještě pro doplnění - já také na rámu číslo nemám vyražené, ale do papírů se uvést musí - takže si ho tam vyrob, jinak ti nějaké bude přiděleno.
Ludva

Nový příspěvek od Ludva »

Ahoj a dík.No já na svým Káčku číslo rámu vyražený mám.Tak jsem si myslel že bych použil tyhle papíry aniž bych musel jakkoliv upravovat ty čísla.No ale jestli to je jak říkáš tak to se na to vyprdnu a opráším kupní smlouvu :) .
Darius

Nový příspěvek od Darius »

cusec :)
hele já měl ruský papíry...a ejhle B/N rám :D číslo motoru tam bylo :) v techničáku (rus)
a když jsem šel na uřad (kde registrují vozidla) tak se kouk kde je číslo rámu,hm tam není a ejhle na štítku je :) a uředník volá šefovi co stím ... a on jak to bylo tak to i nech :) tak vidíte jak to je :)
Darius
Jawa special 1935 horská
KMZ K-750M 1967
Odpovědět