Ještě řeším horní pouzdro ,protože bronz je strašně drahý a chci tam dát kvalitní náhradu z plastu.V origo emkových tlumičích je dané horní pouzdro z nějakého textoidu takže určitě s tím plastem nic nepokazím když bude o 30% kvalinější než ten textoid anebo bude v té samé kvalitě jak bronz BR12(vše se řeší) .Spodní pouzdro si bude muset každy vyrobit sám z důvodu rozdílných vůlí ve spodních hupech .Polotovar trubky pasuje také na K 750 a Dněpry a možná Ural(nemám ověřeno) ,ale primárně budu nechávat dělat hotové trubky vše na M 72 a pokud budete mít zájem odložím vám nějaké polotovary.
Byl bych rád kdyby jste mi napsali jestli máte zájem o polotovary trubek ,nebo hotové opracované trubky popřípadě středové matice.
Cena za polotovar(holá trubka): 650kč/pár(2ks)
Cená hotového výrobku (trubek) : 1950kč/pár(2ks)
Cena za středovou matici –400kč/ks
Měl jsem dotaz zdali můžu nechat udělat nějaký tvrdý povlak na pracovní části trubek . Ano můžu ,ale tvrdochrom je strašně drahý cca 1500kč/kus bez broušení,nebo titanový povlak 5µm cena cca 500kč/ks povrch musí být předem vyleštěný na Ra 0,1µm což nevím jak by jsem toho dosáhl ,nebo tam můžu nechat nanést chemický nikl 30µm v tvrdosti 600Hv tam to vychází za 1ks trubky cca 500kč
Objednávky a dotazy prosím bud emailem ,nebo telefonicky
Níže přidávám ilustrativní foto